Válogatott napi évfordulók

2018. február 19. 22:46 - hudobny

30 éves RIHANNA

Február 20-án 30 éves RIHANNA

rihanna.jpgÉlete filmre kívánkozik, talán meg is csinálják majd egyszer Hollywoodban. A csokibőrű kislány a gyönyörű, de a világ leggazdagabb országai közé azért nem tartozó Barbadoson cseperedett, s nagyon örült, amikor megválasztották középiskolájának szépévé. A kis Rihanna szívesen énekelgetett is, de nagy reményeket nem táplált zenei karrierjével kapcsolatban, mindössze helyi pályafutásban reménykedett, miután a szárnyai alá vette Barbados híres énekesnője, Shontelle.

Åm szerencsére Barbados kedvelt turistaparadicsom, egyszer ott nyaralt egy befolyásos amerikai zenei producer, akinek bemutatták a tehetséges kislányt. A producer fantáziát látott benne, Amerikába hívta, ahol aztán felfedezték tehetségét. Szinte berobbant a popvilágba, a még mindig fiatalnak számító énekesnő már vagy tucatnyi dalával vezette a slágerlistát, s teltházas koncertjei vannak világszerte. Nálunk is járt, s akik voltak koncertjén, tanúsíthatják, hogy Rihanna nem csak remekül énekel, de nagyon szexis is, s fellépésein ki is hangsúlyozza kellemes idomait. Ami azért nem nyűgöz le teljesen mindenkit, Rihannát például egykori barátja úgy megverte, hogy öt év felfüggesztett börtönt kapott érte.

Rihanna formás keblei alatt érző szív dobog, sokat jótékonykodik, saját alapítványa is van. Barbadoson pedig nagyon büszkék rá, ő a kis szigetország tiszteletbeli kulturális nagykövete.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr613683580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása