Válogatott napi évfordulók

2018. február 22. 00:01 - hudobny

40 éves JENNY FROST

Február 22-én 40 éves JENNY FROST angol énekesnő

jenny_frost.jpgÜnnepeltünk az Atomic Kitten nevű formáció üdvöskéje volt. A lánycsapat nem a tagok erőfeszítéseinek köszönhetően alakult persze, ez nem szokás, menedzserek hada hozta össze őket, Jenny ott sem volt az indulásnál, akkor még Kerry Katona énekelt a helyén. A trió 2001-ben két bődületes slágert produkált, a Whole Again listavezető, az Eternal Flame lista 2. helyezett lett.

Minden a tervek szerint, szépen alakult tehát, amikor beütött a krach; Kerry teherbe esett, és már nem volt mit tenni, kiszállt a csapatból, megszülte kislányát, majd férjhez is ment gyermeke apjához, aki szintén zenész; Bryan McFadden, a Westlife énekese - de ez egy másik történet. Visszatérve ünnepeltünkre, Jenny tehát Kerry helyére érkezett, és a Tide Is High című sikernóta - a Blondie egykori slágere - már vele készült. Az Atomic Kitten 2004-ben feloszlott, ám 2012-ben ismét összeállt Natasha és Liz, de Jenny nem csatlakozott hozzájuk.

Akiről még annyit, hogy szoborba öntötték fenekének a lenyomatát, amelyért egy rajongó 8 ezer angol fontot csengetett ki.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr6613688618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása