Válogatott napi évfordulók

2018. március 12. 22:28 - hudobny

40 éves ADRIANA NIETO

Március 13-án 40 éves ADRIANA NIETO mexikói színésznő, a Barátok és szerelmek című filmsorozat főszereplője, azaz Natalia Sandoval megformálója

adriana_nieto.jpgKifejezetten jómódú család gyermeke, így sok gondja eddig nem volt az életben. Arra hamar rájött, hogy a tanuláshoz nem nagyon fûlik a foga, ám amikor felserdülve azt is észrevette, hogy a természet elônyös külsôvel áldotta meg, a színésznôi pálya felé orientálódott. Húszévesen kezdte a filmezést, s mivel arrafelé nagy ütemben készülnek a sorozatok, hamar népszerûséget szerzett. A legnagyobb sikert a Barátok és szerelmek címû teleregényben aratta, s mivel a sorozat hozzánk is eljutott, a magyar nézôk is jól ismerhetik. Idő múltával azonban egyszerûen kitették a sorozatból.

Adriana elmondása szerint a stáb tagjai a kezdetektôl fogva pikkeltek rá, a producer szerint viszont Adriana újdonsült férje, Francisco volt minden baj oka. Az ifjú férj ugyanis halálosan féltékeny a feleségére, és állandóan botrányt okozott a forgatásokon. A vérmes Francisco különösen Adriana partnerét, Juan Solert nem kedvelte, s ha a színésznek kicsit is bizalmasabb közös jelenete volt asszonykájával, elfogta a dühroham, felborogatta a lámpákat, és inzultálta a rendezôt. Ezt elégelte meg a producer, és szinte a szó szoros értelmében kirúgta a párocskát. Ráadásul nem is érte meg, a pár szakított. Adriana később egy másik férfi felesége lett és már három gyerekük lett.

S hosszabb szünet után Adriana 2013-ban a filmezésehez is visszatért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr1513734978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása