Válogatott napi évfordulók

2018. június 09. 00:02 - hudobny

55 éves JOHNNY DEPP

Június 9-én 55 éves JOHNNY DEPP amerikai színész

johnny_depp.jpgSzegény család sarjaként született Kentucky-ban, dédnagymamája cseroki indián volt, tőle örökölte egzotikus vonásait. Fiatalon fényes sportkarrierről álmodozott, de a nagybetűs életet benzinkutasként kezdte. Aztán egy rockzenekar tagja lett, de az együttesnek azt köszönheti leginkább, hogy általuk Los Angelesbe költözött, így amikor a banda feloszlott, a film fővárosában maradt.

Első szerepét a Rémálom az Elm utcában című horrorfilmben alakította, majd az Ollókezű Edward és a Cry Baby című film főszerepével lett ismert színész. Tehetségének azóta számos bizonyítékát adta, a Szakasz, az Arizonai álmodozók, a Don Juan de Marco, a Csokoládé, A pokolból és a Betépve című filmje is remekül sikerült, a Fedőneve: Donnie Brasco és A Karib-tenger kalózai című mozikban pedig egyenesen parádézott.

Amilyen elismert színész, olyan zűrös fickó volt egykoron, kedvenc foglalatossága a szállodai szobák módszeres szétverése volt, amiben jó partnerre talált akkori barátnőjében, a szupermodell Kate Mossban. De mára megkomolyodott, elvette Vanessa Paradist, aki szült neki két gyereket, de már hat éve elváltak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr6914015562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása