Válogatott napi évfordulók

2018. július 05. 00:04 - hudobny

50 éves LETICIA CALDERON

Július 5-én 50 éves LETICIA CALDERON mexikói színésznő

leticia_calderon.jpgÉletútja maga is filmre kívánkozna, hiszen olyan mint mesebeli karriertörténet. Tizennégyévesen egy szereplőválogatáson figyeltek fel rá a filmesek, azonnal beíratták egy színiiskolába, tizenöt évesen pedig már megkapta első filmszerepét is. Azóta megállás nélkül forgat, túl van harmincadik sorozatán.

A legnagyobb sikert a nálunk is vetített Esmeralda című telenovellájának címszerepével, a vak lány megformálásával aratta, a sorozat megríkatta a fél világot. Mi már korábban is ismertük, hiszen játszott a Megveszem ezt a nőt című sorozatban, így az Esmeralda vetítésekor már tudtuk, hogy gyönyörű zöld szeme van, és eredeti, a pletykák ellenére nem hord kontaktlencsét. Erről is személyesen győződhettek meg sokan, hiszen pár éve Magyarország vendége volt, s látogatása neki is örökké emlékezetes marad; Pesten érintett ugyanis életében először havat.

Mivel hazájának egyik legnépszerűbb színésznője, magánéletének minden mozzanata ismert, tudjuk, hogy négy vőlegényt fogyasztott, pár éve nagyon szerelmes volt, aztán férjhez ment egy fogorvoshoz, majd gyorsan elvált tőle, s hozzáment egy híres ügyvédhez. Két gyereke van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr2614048562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása