Válogatott napi évfordulók

2018. július 14. 00:02 - hudobny

45 éves LADY DANII

Július 14-én 45 éves LADY DANII, azaz Daniela Haak német énekesnő

lady_danii.jpgÜnnepeltünk az egykoron  nálunk is szerfelett népszerű Mr. President együttes tagja volt - a gyengébbek kedvéért a két hölgy közül ő a vörös, vagy fekete, egyszóval nem a szőke. Mivel apja a Living Games hard-rock együttesben zenélt, Danii már nyolcévesen gitárleckéket kapott. A papa később sem nehezményezte pályaválasztását, csak azt, hogy a techno és a dance irányába indult. Danii számos táncversenyen vett részt, s egy ilyenen találkozott a Satellite One együttes menedzserével, és a szőke lánnyal T. Sevennel.

Rögvest egyesítették erőiket, s innen kezdődött a Mr. President. A névben az M a Music, az R pedig a Rhythm helyett áll - ember pedig nem lehet több, mint elnök, nemdebár? Az együttes első albuma 1995-ben jelent meg, és megasiker lett Európában - akkoriban még nálunk is jártak, elénekelték az I'll Follow The Sun című dalt. 1996-ban robbantottak a reggae-s Coco Jamboo-val, majd jött a Jojo Action, az I'll Give You My Heart, a Take Me To Limit és a Show Me The Way.

Danii különben diplomás ruhatervező is, bár e tudományára nem volt szüksége, amikor a két lány levetkőzött a Playboy német kiadása számára...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr1814109075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása