Válogatott napi évfordulók

2023. március 18. 00:21 - hudobny

60 éves VANESSA WILLIAMS

2023. március 18-án 60 éves VANESSA WILLIAMS amerikai színésznő

Minden adottsággal megáldotta a Teremtő, ami a sikerhez szükségeltetik, nála a gyönyörű külsőhöz a tehetségen kívül még egy kis ész is társult, nem csoda, hogy sima útja volt a karrierhez. Elnöki ösztöndíjjal tanulhatott a Syracuse Egyetemen, s mivel musical szakon végzett, korán kipróbálta magát a popszakmában is. Első albuma rögvest aranylemez lett, azóta pedig bízvást nevezhető menő popénekesnőnek, hiszen közel tucatnyi Grammy-díjat kapott. Híres dala a Save The Best For The Last és a Dreamin', a Pocahontas című rajzfilmben pedig ő énekli A szél színei című betétdalt. Szépségének is van kézzelfogható bizonyítéka, 1983-ban ő lett az első színesbőrű Miss America. A büszke címet ugyan nem viselhette sokáig, mert a Penthouse magazinban korábban megjelent merészen erotikus aktfelvételei miatt megfosztották tőle.

Talán nem véletlen, hogy a filmezést is egy Botrányos szex kazetták című filmmel kezdte, de mi is jól ismerhetjük, hiszen játszott a Melrose Place című sorozatban, valamint az izomagyú Schwarzenegger oldalán a Végképp eltörölni című filmben, s eljutott hozzánk a New Jack City, a Kampókéz és a Shaft című mozija is. A szakma is nagyra becsüli, 1994-ben átvette Chita Rivera szerepét a Pókasszony csókja című Broadway-musicalben, s általános meglepetésre kiérlelt, remek alakítást nyújtott benne. Egyébként is gyakran okoz meglepetést, régebbi fotói alapján csélcsap szépségnek gondolnánk, holott a valóságban mélyérzésű ember és hűséges típus. (Kalendárium Press)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr518074420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása