Válogatott napi évfordulók

2023. november 13. 00:01 - hudobny

80 éves ROBERTO BONINSEGNA

2023. november 13-án 80 éves ROBERTO BONINSEGNA olasz labdarúgó

Amilyen tehetséges focista, olyan kiálhatatlan jellem, fiatalon egy sereg klubot megjárt, s amikor bekerült a nagyválogatottba, az első meccs után elküldte melegebb éghajlatra a szövetségi kapitányt. Ezután Valcareggi mester három évig mellőzte, de kivételes képességeiről nem mondhatott le végleg; így Robi ott lehetett az 1970-ben világbajnoki ezüstérmet szerzett gárdában. A döntőben különben 4:1-re kaptak ki a braziloktól, de az egyetlen olasz gólt ő rúgta. Egyébként két olasz bajnoki trófeával és egy olasz kupával büszkélkedhet, sőt a Juventussal nyert UEFA-Kupát is. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr9718257131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása