Válogatott napi évfordulók

2024. február 13. 00:03 - hudobny

50 éves ROBBIE WILLIAMS

2024. február 13-án 50 éves ROBBIE WILLIAMS angol popénekes

Talán van még valaki, aki emlékszik a boldog emlékezetű Take That együttesre, amely egykoron a leginkább dobogtatta meg a tinilányok szívét. Az egykori rajongók persze azt is tudják, hogy a csapatban tűnt fel mai ünnepeltünk, sokan azonban már csak szólókarrierje okán ismerik. Nem csoda, a Take That-ből a legtöbbre éppen Robbie vitte, aki napjaink egyik legnépszerűbb férfi popsztárja. 1998-ban megjelent I've Been Expecting You című albuma - rajta a világsikerű Millennium című dallal - szinte poptörténeti siker lett, s jellemző Robbie tündöklésére, hogy az évezred zenészeiről rendezett szavazáson ha orrhosszal is, de megelőzte Beethovent és Mozartot is.

Slágereit komoly vállalkozás lenne összegezni, de hasonlóan nehéz feladat rendet vágni a róla terjengő hírekben, pletykákban is. Viselt dolgairól mindig van mit írni, leggyakrabban nőügyeivel borzolja a kedélyeket, emlékezetes volt például, amikor összeszűrte a levet idősebb kollégája, Rod Stewart ex-nejével. Aztán azzal keltett feltűnést, hogy kijelentette: az egykori Spice Girls együttes öt lánya közül néggyel sikerült ágyba bújnia. Az köztudott volt, hogy Robbie Gerivel és Mel C-vel összejött korábban, de hogy a maradék háromból melyik hiányzik még neki a gyűjteményéből, azt nem árulta el, s ezzel lehetetlen helyzetbe hozta mindhármukat, kivált az erényes asszony szerepében tetszelgő Victoriát, David Beckham focista feleségét. Feldűhítette Peter Andrét is, mert egyszer a kedvesét, a kebelcsoda Jordant nevezte meg vágya legfőbb tárgyának. Nagyon megbántotta viszont Christina Aguilera énekesnőt, amikor azt mondta róla, hogy félúton áll egy melegbár törzsvendége és egy idióta természetvédő között.

Mentségére legyen szólva, hogy mentális betegséggel küszködik, gyakran depressziós. Nős ember is volt, és van három gyermeke. Hazai rajongóinak sem kell nélkülözniük, többször fellépett Magyarországon is. (Kalendárium Press)

Megrendelés esetén a képen látható könyvet antikvár példányban tudjuk beszerezni Önnek. Kérje árajánlatunkat az alábbi címen: kalendarium@kalendariumpress.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr818323723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása