Válogatott napi évfordulók

2024. február 17. 00:14 - hudobny

70 éves RENE RUSSO

2024. február 17-én 70 éves RENE RUSSO amerikai színésznő

Fiatalon nem sok jóval biztatta a jövő, kétéves kora óta egyedül, tisztes szegénységben nevelte az anyja, s egyáltalán nem lett szép bakfis belőle. Ráadásul súlyos gerincferdülése miatt tinédzserkorát fűzőben töltötte, s az évek alatt a maradék önbizalma is elszállt. Iskoláit félbehagyva egy optikai üzemben dolgozott, s egy Rolling Stones-koncerten fedezte fel egy modell-ügynökség munkatársa - hogy mit vett észre rajta, máig titok. De észrevette, és Rene csakhamar a legfelkapottabb fotómodellek társaságában találta magát, Ford autókat reklámozott, és fotói a világhírű divatmagazinok címlapján szerepeltek, ám amikor meztelenül kellett volna fényképeszkednie, szakított velük.

Pár év csend következett, és éppen teológiát tanult, amikor meghívták egy tévésorozatba. Ami ugyan megbukott, ő azonban a filmesek között maradt, és egymás után kapta az egyre jelentősebb mellékszerepeket a nagy férfisztárok oldalán. Kivételesen későn, 35 évesen futott be, de azóta olyan világszerte népszerű filmekben játszott, mint a Szóljatok a köpcösnek!, a Célkeresztben, a Váltságdíj, a Vírus, a Fejjel a falnak, a Totál káosz, valamint a Halálos fegyver 3. és 4. része. Ma már a legnagyobb filmsztárok egyike, de nem igazán boldog, pedig boldog házasságban él, van egy felnőtt lánya is.

Férjével azonban állandó vendégei az Amerikában egyébként is milliomos pszichoanalitikusoknak, akik egy zsák pénzért megpróbálják kikutatni, miért nem hisz még mindig magában. Ugyanis egyedül Istenben bízik, állandó olvasmánya pedig a Biblia, úgyhogy meglehetősen kirí Hollywoodból. Szerinte különben nem is odavaló. (Kalendárium Press)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr3918326491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása