Válogatott napi évfordulók

2024. március 05. 00:10 - hudobny

50 éves EVA MENDES

2024. március 5-én 50 éves EVA MENDES amerikai színésznő

A latin vonásokkal megáldott szépség, amint a neve is mutatja, kubai származású, és hogy eleget tegyen a szülői elvárásoknak, üzleti marketinget tanult a Kaliforniai Állami Egyetemen. Ám az üzleti életnél is jobban érdekelte a film világa, úgyhogy a pénzügyeket hanyagolva a stúdiók környékén sertepertélt, addig-meddig, mígnem 1998-ban bekerült a Vészhelyzet egyik epizódjába.

Aztán az énekesként is nagyon sikeres fekete színész, Will Smith videó-gyűjteményének felvételein közreműködött, ami azért érdekes, mert évekkel később ismét összesodorta őket a sors, ők játszották A randiguru című film két főszerepét. Eva izgatottan várta az első forgatási napot, az ismételt találkozást, ám csalódnia kellett, mert Will abszolúte nem emlékezett rá. De persze Eva nem haragudott, kivált, hogy elmondása szerint Will-lel volt a legjobb csókolózni. És neki van összehasonlítási alapja, korábban Johnny Depp, Antonio Banderas és Denzel Washington ebbéli képességeit is volt lehetősége felmérni. Ami egyben azt is mutatja, hogy egy sor jelentős film van már mögötte, játszott például a Nyeretlenek, a Volt egyszer egy Mexikó, az Időzavarban, a Halálosabb iramban és a Túl közeli rokon című moziban.

Ez utóbbira azonban nem szívesen emlékszik, mert a lapok a forgatás idején arról cikkeztek, hogy túl közeli kapcsolatba került partnerével, Matt Damonnal, aminek viszont Eva akkori barátja, a perui származású filmrendező, George Gargurevich nem örült. Kivált, hogy Eva nem sokkal korábban kottyintotta el, mennyire imád flörtölni. De ez már a múlté, Eva évek óta a kanadai színész, Ryan Gosling párja, két gyerekük is van (Kalendárium Press)

Ha tetszik, amit csinálunk, szerény hozzájárulásával segítsen lehetővé tenni, hogy folytathassuk. Köszönjük, ha támogat bennünket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr5818345499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása