Válogatott napi évfordulók

2024. szeptember 19. 00:04 - hudobny

50 éves VICTORIA SILVSTEDT

2024. szeptember 19-én 50 éves VICTORIA SILVSTEDT svéd színésznő

Egy aprócska svéd kisvárosban nőtt fel, és Skelleftehamnban bizony nem sok izgalmas dolog történt. Hó viszont esett rendesen, így aztán mint arrafelé a fiatalok többsége, ő is a téli sportokkal próbálkozott kitörni a csendes unalomból. Igen tehetségesnek bizonyult, svéd bajnokságokat nyert, még az óriásműlesikló olimpiai válogatottba is bekerült. A sportos öltözet azonban sajnos nem hozta ki tökéletes alakját, a bukósisak alatt platinaszőke hajzuhataga sem loboghatott szabadon, ráadásul telt keblei alig fértek be a szűk síruhába, ő viszont ahogy nőiesedett, úgy lett egyre büszkébb a testére.

Miután pedig 22 évesen megválasztották hazája szépségkirálynőjének, otthagyta a havas lejtőket, és a napfényes Kaliforniába ment szerencsét próbálni. Nem kellett sokáig keresgélnie, a Playboy csakhamar címlapján közölte erotikus képét, később pedig ő lett a férfimagazinnál az Év Playmate-je. Aztén énekelni kezdett, éppen húsz éve még nagylemeze is megjelent. A kebelcsodának kikiáltott szépség színésznőként sem Ibsen-drámában kezdte a szereplést, hanem a Playboy erotikus videóiban mutogatta bájait, amelyeken megakadt a "rendes" filmesek szeme is, úgyhogy Victoria már több mozifilmben is szerepelt. A legemlékezetesebb alakítását a Vesszőfutás című filmben nyújtotta, bár a férfinézők nem éppen nagyszerű szerepformálását csodálták.

A filmesek egyébként szeretik, mert nem annyira butácska, mint első látásra hinnénk, és ha nem kell megjátszania magát, teljesen normálisan viselkedik. És féltucat nyelven instruálhatják, még egy inuit eszkimó nyelvű rendező is megkérhetné, hogy vetkőzzön, ő megértené. De sajna ők nem nagyon pucérkodnak. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr1018491798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása