Válogatott napi évfordulók

2024. szeptember 27. 00:10 - hudobny

40 éves AVRIL LAVIGNE

2024. szeptember 27-én 40 éves AVRIL LAVIGNE kanadai popénekesnő

Egy ontariói kisvárosban született, szülei szigorú katolikus szellemben nevelték, így énekelni is a helyi templomi kórusban kezdett. Bízvást lehet állítani, hogy kimagasló tehetség adatott neki, ezt hamar fel is fedezték, tizenhat évesen már lemezszerződése volt New York-ban.

Ám nem nagyon ment a munka, hol a producerek találtak ki valami újat, hol Avril raplizott, amiért nem olyan dalt írtak neki, amilyet szeretne. A Let Go című lemez végül csak 2002-ben jelenhetett meg, de jól fogadta a nagyérdemű, különösen a Complicated című dal tört át. 2004-ben aztán szupersikeres albumot - háromszoros platinalemezt - adott ki Under My Skin címmel. Harmadik stúdióalbuma 2007-ben jelent meg, The Best Damn Thing a címe, és a Girlfriend című dal lett a legnagyobb siker róla. Elénekelte Budapesten is, amikor a Papp László Sportarénában koncertezett. Azóta még négy lemeze jelent meg, az utolsó a 2022-es Love Sux.

A magánéletete is izgalmasan alakul, 2006-ban férjhez ment egy punkzenészhez, bizonyos Deryck Whibley-hez, ám Avrilnak nem való a házasság. Ő asszonyként is úgy akart élni, mint lány korában, de ezt a párja nem egészen így gondolta. Ezek tényleg kibékíthetetlen ellentétek, s erre hivatkozva adták be a válást. A közvetlen ok az volt, hogy Avril beleszeretett egy szélhámos szívtipróba, Brody Jennerbe, akivel már közös tetoválást is csináltattak. De alig száradt meg a tinta, már nem voltak együtt, Avril egy újabb zenészt választott Chad Kroeger, a Nickelback együttes frontembere személyében. 2013-ban házasodtak és 2015-ben váltak el. Azóta - ha jól számolunk - három komolyabb kapcsolata volt, már ha lehet egyáltalán a szívügyeit komolynak nevezni.  (Kalendárium Press)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr7918496386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása