Válogatott napi évfordulók

2018. február 08. 23:31 - hudobny

Napi könyvajánló - A Csipkerózsika-gyilkosság

Alafair Burke, Mary Higgins Clark: A Csipkerózsika-gyilkosság

a_csipkerozsika-gyilkossag.jpgTizenöt éve annak, hogy Casey Cartert bebörtönözték a vőlegénye meggyilkolásáért, ám a magát mindvégig ártatlannak valló nő elszántan küzd azért, hogy tisztára mossa a nevét. Úgy látja, ártatlansága bebizonyításának egyetlen módja, ha a megtörtént eseteket feldolgozó sorozat, A gyanú árnyékában következő epizódja az ő történetét meséli el...

A műsor producere, Laurie Moran hisz Casey ártatlanságában, és szeretne neki segíteni. De mivel társa, Alex Buckley szünetelteti a televíziós tevékenységét, a sorozat új házigazdát kap a Harvardon végzett, nagymenő jogász, Ryan Nichols személyében. A nagyképű Ryan átveszi a műsor irányítását, sőt, megpróbálja lebeszélni Laurie-t Casey ügyéről, mivel ő biztos a nő bűnösségében.

Laurie-nak egyszerre kell megküzdenie az öntelt, egocentrikus újonccal, egy könyörtelen pletykarovat-szerzővel és Casey rossz hírnevével, hogy végleg bebizonyítsa Casey ártatlanságát.

Már, ha valóban nem ő követte el a gyilkosságot...

 

Alafair Burke, Mary Higgins Clark

A Csipkerózsika-gyilkosság

Kiadó: 21. Század Kiadó

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 335

ISBN: 9786155638862

A könyv különben 3490 helyett 2600 ft-ért kapható, ha valaki ír ide egy üzenetet.

 

Címkék: könyvajánló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr1913647424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása