Válogatott napi évfordulók

2018. március 14. 20:31 - hudobny

50 éves SABRINA SALERNO

Március 15-én 50 éves SABRINA SALERNO olasz énekesnő

sabrina_salerno_1.jpgA nyolcvanas évek második felében két dúskeblű énekesnő uralta a popzenei mezőnyt, az angol Samantha Fox és az olasz Sabrina Salerno. Vetélkedésük nem annyira énekhangjuk csiszoltsága, mint inkább vonzó idomaik mutogatása terén folyt, a küzdelmet nyilvánítsuk döntetlennek.

Sabrina nagy küzdő, amikor még a tinikorból alig kinőtt anyja teherbe esett az olasz Riviérán, nem csak az apuka lécelt le azonnal, de még az apja is kitagadta, Sabrina születése után pedig az anyukája is lepasszolta a rokonoknak, 15 éves korában látta viszont. Sabrina szerencséjére nagyon vonzó lánnyá serdült, 16 évesen Miss Liguriának választották, egy producer pedig a pártfogásába vette. Némi - igencsak csekély - zenei képzés után dobták be a mély vízbe, de nem fulladt meg, sőt, a Boys, Boys, Boys című dallal, és főként az ahhoz készült, medencében forgatott fürdőruhás klippel meghódította a közönséget, jórészt persze a hímnemű részét. A klip különben nagy botrányt kavart, az eredeti verziót meg is kellett vágni, mert az egyik jelenet során kivillant a mellbimbója. Néhány hasonló siker után némi visszaesés következett, de például 1989-ben a moszkvai Olimpiai Stadion zsúfolásig megtelt a koncertjére.

Aztán egy időre abbahagyta, beutazta a világot, ám pár éve ismét visszatért, és újra énekel. Bár a régi dicsőség már a múlté, igaz, a kebleit is jobban takarja manapság, de így illő ez egy anyához, a fia most lesz 14 éves.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr8113739532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása