Válogatott napi évfordulók

2018. március 23. 00:26 - hudobny

40 éves ACÉL RÉKA

Március 23-án 40 éves ACÉL RÉKA műsorvezetőnő

acel_reka1.JPGMég nem volt tízéves, amikor játszott A világ legrosszabb gyereke című filmben, s azóta folyamatosan jelen van a médiában. Mindig más korosztály kedvence volt persze, a kilencvenes években a Magyar Televízió Kölyökidő című műsorában elsősorban a gyerekek szerették, majd a Bravo TV műsorvezetőjeként a tinik körében szerzett népszerűséget.

Azon kevés gyereksztárok egyike, akinek felnőve sem bicsaklott meg a pályafutása, a könnyűzene világa után a hazai tájakat barangolta be a Főtér című műsor jóvoltából. A tévézés mellett kipróbálta a rádiózást is, több rádióban is vezetett műsor. De nem csak kicsiny hazánkat utazta be, bekerült Frei Tamás egyik világutazó csapatába, és a 8 nap alatt a Föld körül című műsor egyik közreműködőjeként egzotikus tájakra utazhatott, egészen Brazíliáig jutott. Azt követően a Főtér című műsoron kívül a Deko TV-n is láthattuk, a Patina című műsor háziasszonyaként átalakítható ócskaságok után kutatott.

De már évek óta nem szerepel a képernyőn, saját kávézót nyitott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr5813767522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása