Válogatott napi évfordulók

2018. március 30. 00:02 - hudobny

50 éves CELINE DION

Március 30-án 50 éves CELINE DION kanadai énekesnő

celine_dion_4.png1991-ben aratta első világraszóló sikerét, megválasztották az év énekesnőjévé, The Colour Of My World című albuma tripla platinalemez lett, az arról kimásolt Power Of Love pedig Grammy-díjas. Aztán következett A szépség és a szörnyeteg című Walt Disney-film Oscar-díjas betétdala, majd máig leghíresebb dala, a My Heart Will Go On, a Titanic-film szerelmi főtémája. A filigrán, hosszúkás arcú énekesnő ezen dalával kiérdemelte a minden idők leghallgatottabb rádiófelvételének előadója büszke címet is.

Ám mire ünnepelt világsztár lett, kényszerűen abba kellett hagynia az éneklést, hogy rákbeteg férjét ápolja. Az ilyen emberi nagyság nem szokványos a sztárok világában. És a sors ezúttal igazságos volt, mert Celine visszatérését - bőrrákból felépült, és tavaleylőtti haláláig még éveket élt férje felépülése után - valósággal bearanyozta. Visszatérésekor hatéves vendégszereplést kezdett egy Las Vegas-i szállodában. A gázsija nem volt publikus, de hogy valami fogalmunk legyen a nagyságrendekről; a szállót majdnem százmillió dollárért alakították át a show céljaira. Celine például futballpálya méretű teremben, luxuskörülmények között válthatott ruhát; a több mint kétszáz négyzetméteres öltöző új rekordot jelent Las Vegasban, az előzőt a Siegfried és Roy illuzionista páros tartotta, ráadásul ők ketten szorongtak a 160 négyzetméteres teremben.

Las Vegas után visszatért a koncertezéshez is, pár éve európai körútra is eljutott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr8613787000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása