Válogatott napi évfordulók

2018. június 14. 00:02 - hudobny

50 éves YASMINE BLEETH

Június 14-én 50 éves YASMINE BLEETH amerikai színésznő

yasmine_bleeth.jpgApja orosz-német, anyja francia-algériai származású, innen egzotikus szépsége, amelyet hamar felfedeztek, sőt, egészen hamar, hiszen féléves lehetett, amikor egy baba-ápolási cikket reklámozó tévéhirdetésben hempergett, lenge öltözetben. Ez később is gyakran megesett vele, egy neves divatfotós szabályosan szerelmes lett szépségébe, s tizenévesen gyakran feltűnt videoklipekben is, különösen a Red Hot Chili Peppers zenekar foglalkoztatta. De kipróbálta a szakma minden műfaját, szerepelt tévében, moziban, színházban, fellépett revűműsorban, sőt az ő főszereplésével készült az egyik első szórakoztató CD-ROM.

Népszerűségét ő is a Baywatch című sorozatnak köszönheti, három éven át mentette szexis fürdőruhájában a fuldoklókat - a szerencsésebbek szájon át történő mesterséges lélegeztetésben is részesültek. A tévé után felfedezte a mozi is, s minden szépen alakult volna, ha nem lesz egyre jobban a drogok rabja. De karakán módon szembenézett problémájával, bevonult egy speciális gyógyintézetbe, s ez a döntése duplán is helyesnek bizonyult. Egyrészt, mert - állítólag - kigyógyult szenvedélyéből, másrészt, az elvonókúrán ismerkedett meg élete nagy szerelmével, akihez feleségül is ment. De azért nem ilyen szép a menyasszony, még az esküvő előtt ugyanis Detroitban egy közlekedési baleset részese lett. Fizikailag semmi baja nem esett, a helyszínelő rendőrök azonban átnézték a kocsiját, és kokaint találtak benne.

Kár lenne érte! Mindenesetre manapság nem nagyon forgat, így be kellett érnünk a hazai képernyőkre szintén eljutott Titánok című filmsorozattal, amelyben Heather Williamst alakítja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr3414029666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása