Válogatott napi évfordulók

2018. június 16. 00:04 - hudobny

45 éves EDDIE CIBRIAN

Június 16-án 45 éves EDDIE CIBRIAN amerikai színész

eddie_cibrian.jpgMint neve is mutatja, spanyol származású, szülei Kubából menekültek az Egyesült Államokba, de Eddie már Burbankben született. Természetesen ő is híres sportolónak készült, ám annyi mindenbe belekapott, hogy egyetlen sportágban sem szerzett kellő jártasságot. Ám arra elég volt próbálkozása, hogy jókötésű ifjú legyen belőle, így egy barátja tanácsára bátran elment egy reklámfilm válogatásra, ahol rögtön le is csaptak rá, s középiskolai évei alatt szép kis zsebpénzt keresett.

De akkor még nem csábította nagyon a filmesek világa, közgazdász szeretett volna lenni. Mivel sportolói ösztöndíjat nem kapott, egyetemi tandíjának előteremtéséhez "rendesen" is dolgoznia kellett, volt újságkihordó, raktáros és éjjeliőr, majd bekopogott egy filmügynökséghez. Simán le is szerződtették, betették az éppen készülő sorozatokba, játszott a Gazdagok és szépek, a Beverly Hills 90210 és a Baywatch - Forró éjszakák című opuszban, majd a hozzánk szintén eljutott Sunset Beach-ben már a siker szele is meglegyintette. Hírnevét azonban a Harmadik műszak című sorozatnak köszönheti, amelyben Jimmy Doherty tűzoltót alakította. S bár nincs oka panaszra, Hollywood meghódításáról álmodozik.

Leghőbb vágya azonban a rockzenészi karrier, állítólag hangja is van hozzá, bár ez a könnyűzenében manapság egyáltalán nem követelmény. Mindenesetre egy együttest már szervezett magának, talán van, aki ismeri is; 3Deep a neve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr6414015836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása