Válogatott napi évfordulók

2018. június 30. 00:04 - hudobny

35 éves Cheryl Cole

Június 30-án 35 éves Cheryl Cole angol énekesnő

cheryl_cole.jpgA Girls Aloud nevű lánycsapatban ismerte meg a világ, de mondjuk ez túlzás, mert  ha csak az lett volna, az együttes sikerei ellenére sem ismerné a rajongó fiatalokon kívül senki. Cheryl azonban amellett, hogy énekel - szólóalbuma is megjelent - igazi televíziós személyiség, modern megfogalmazás szerint valódi celeb.

Ezt jórészt annak köszönheti, hogy évekkel ezelőtt a brit X-Factor nevű tehetségkutató műsor egyik zsűritagja volt, miáltal akkoriban talán nem volt olyan ember a szigetországban, aki ne ismerte volna meg. Ráadásul nagyon dekoratív, csodás alakja, szép arca, lobogó hosszú haja van, és rendkívül jó ízléssel áldotta meg a sors, egy korábbi felmérés szerint a britek szerint ő a világ legjobban öltözködő híressége, bár persze a férfiak szerint akkor a legszebb, ha alig van rajta textil. Cheryl népszerűségének az is nagyon jót tett, hogy az egyik legismertebb angol labdarúgó, Ashley Cole felesége lett.

De az a frigy már régen a múlté, és Cheryl újabban nagyon bekavart. Feleségül ment például egy franciához, de mire megszülte volna a gyerekét, már a nála tíz évvel fiatalabb énekes, Liam Payne kedvese lett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr7814044234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása