Válogatott napi évfordulók

2020. március 19. 08:06 - hudobny

65 éves BRUCE WILLIS amerikai színész

Március 19-én 65 éves BRUCE WILLIS amerikai színész

bruce_willis1.jpgNem nagyon lehet kiigazodni rajta. A Nem látni és megszeretni, a Jól áll neki a halál, a Ponyvaregény, az Armageddon és a Drágán add az életed-filmek sztárját ugyanis kemény embernek ismertük meg, aki bátran verekszik, iszik mint a kefekötő, és kegyetlen szívtipró. Ez "jött le" a vászonról, a nézők pedig hajlamosak, hogy egybemossák szerepeivel.

Pedig csak annyiban hasonlít az általa megformált figurákhoz, hogy korábban súlyos alkoholista volt. De egészen filmes karrierje kezdetéig inkább félénk fiúnak számított, amit az is magyarázott, hogy dadogott szegény. A nőkkel sem volt valami nagy szerencséje, A simlis és a szende című sorozatbéli társa, Cybill Shepherd egyenesen ki nem állhatta, és később megromlott házassága Demi Moore-ral is. A vászon keményfiúja a való életben is tétova kissé. bruce_willis2.jpgEgyrészt állandóan protestál az erőszakos filmek ellen, másrészt többször felajánlotta már a szolgálatait a Pentagonnak, legszívesebben ment volna a fiúkkal Irakot is lerohanni, de sajna, a hadsereg nem tartott rá igényt. Ám ő nem hagyta cserben a fiúkat, 23 évvel fiatalabb barátnőjétől könnyes búcsút véve 2003-ban Irakba utazott, hogy szórakoztassa a harcokban megfáradt G.I. Joe-kat, Accelerator nevű együttese élén bluesdalokat énekelt nekik. S nagy lelkesedésében felajánlott egymillió dollárt annak a katonának, aki elfogja Szaddám Huszeint. Nos, a diktátor meglett, kivégezték, de hogy a hős dalnok átutalta-e a pénzt, arról nem érkezett hír.

Immár több mint egy évtizede Emma Heming a felesége, s tavaly házasságukat a Turks- és Caicos-szigeteken nyaralva meg is erősítették. Úgyhogy boldognak tűnik, munkája is van dögivel, tavaly négy filmje került a mozikba, és jelenleg is négy filmet forgat. (Kalendárium Press)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr4415535048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása