Válogatott napi évfordulók

2024. február 11. 00:11 - hudobny

55 éves JENNIFER ANISTON

2024. február 11-én 55 éves JENNIFER ANISTON amerikai színésznő

Filmográfiája vegyes képet mutat, van közöttük jól sikerült mozi és gyöngécske film egyaránt, de a Mint-a-kép, a Vágyaim netovábbja, a Rocksztár, a Hivatali patkányok, A Minden6ó, a Derült égből Polly, az Anyák napja és a Sivatagi madarak című filmjét mindenképpen meg kell említeni. Színész apukája segítségével tízéves kora óta forgat -, említett mozifilmjei mellett a magyar képernyőkre is eljutott Jóbarátok című sorozata érdemel figyelmet, amelyben Rachelt alakítja.

De az igazság az, hogy a nagyközönséget nem nagyon érdekli színészi teljesítménye, vele kapcsolatban a legfontosabb tény, hogy öt éven át a népszerű szívtipró, Brad Pitt felesége volt. 2000 nyarán tartott esküvőjük kivételes médiaesemény volt, a malibui szertartás egymillió dollárt kóstált. Azt követően kettejük viszonya, közös életük eseményei minden más hírt háttérbe szorítottak velük kapcsolatban, s persze kapcsolatuk megromlása és 2005-ös válásuk is vezető hír volt a világ minden pontján. Jennifer népszerűsége azóta nagyban csökkent, második - három év után szintén felbomlott - házassága már nem nagyon érdekelt senkit.

Ráadásul sokak szerint Jennifer nem is kimondott szépség, szinte kórosan sovány, de ő persze ezt másként gondolja. Talán azért, mert serdülő korában kimondottan duci lány volt, s emiatt sokan csúfolták. De saját szülei is cikizték - persze szeretetből -, a mamája szerint a két szeme nagyon közel van egymáshoz, a papája pedig úgy vélte, olyan lapos a feneke, hogy nem billen le róla a teáscsésze. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr2118323469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása