Válogatott napi évfordulók

2024. február 22. 00:07 - hudobny

65 éves KYLE MacLACHLAN

2024. február 22-én 65 éves KYLE MacLACHLAN amerikai színész

"Ha lenne zenei tehetségem, legszívesebben a női szívek húrjain játszanék" - mondotta egyszer régen, ami nem csak azt jelzi, hogy a gyengébb nem lelkes hódolója, hanem azt is, hogy nincs érzéke a muzsikához. Ez utóbbi nem lenne említésre sem méltó, az ő esetében azért érdekes mégis, mert anyai ágon a halhatatlan zeneszerző, Johann Sebastian Bach kései leszármazottja.

Ha muzsikus lett volna, ez biztosan azonnal ráirányította volna a figyelmet, így azonban a Miami Vice című filmsorozat egyik epizódjába kellett bekerülnie, hogy észrevegye valaki. David Lynch filmrendező mindenesetre látott fantáziát benne, rábízta a Dűne című filmje főszerepét, s ezzel éppen negyedszázada, 1984-ben hősünk is megcsinálta a szerencséjét. Következett a Kék bársony című filmje, a közönségsikert azonban a Twin Peaks hozta el számára; a világszerte népszerű sorozatban Dale Cooper nyomozót alakította. Azóta több nagyszerű moziban szerepelt, nálunk is jól ismert közülük A szerelem Harley-Davidsonon érkezik, A Flintstone család, a Roswell és a Showgirls, s bekerült két újabb világhódító sorozatba is, és természetesen a Szex és New York, valamint a Született feleségek szintén eljutott hozzánk.

Apropó feleség: Kyle fiatalon bőszen kergette a nőket, még a csodaszép szupermodell Linda Evangelistát is elcsábította a férjétől, pár éve azonban elkezdett vágyni a családi béke után, ezért 2002-ben megnősült. A trónörökös érkezésére azonban éveket kellett várniuk, ám 2008-ban végre megszületett a kis Callum, Kyle azóta a mennyekben jár. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr1618336321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása