Válogatott napi évfordulók

2024. április 19. 00:14 - hudobny

45 éves KATE HUDSON

2024. április 19-én 45 éves KATE HUDSON amerikai színésznő

Nagymamája révén némi magyar vér is csörgedezik az ereiben, édesanyja a világhíres színésznő, Goldie Hawn. Nevelőapja pedig a nem kevésbé népszerű sztár, Kurt Russell, s szüleit látva Kate sokáig nem készült a színi pályára. Inkább egyetemre ment, ám a tanulást nehéznek tartotta, így végül mégis követte szülei példáját.

Jól tette, és szinte azonnal sikerélmény érte, első igazi szerepéért rögvest Oscar-díjra jelölték, a Golden Globe-ot pedig meg is kapta. A film címe Majdnem híres, de ez rá már akkor sem volt igaz, azóta pedig ünnepeltünk igazán híres. Köszönhetően világsikerű filmek egész sorának, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, a Bolondok aranya, a Kilenc és a Válás francia módra.

Ő amerikai módra vált el kétszer is, és három gyermeke van. Kate különben nem szabályos szépség, a keblei kimondottan kicsik, ám ő nem tervezi megnagyobbítani őket, egyébként sem különösebben kényes a külsejére. Egyes kritikusai szerint ízlése sincs, sokszor előnytelenül öltözködik, egy magazin szerint kórosan sovány, ám ezt már nem tűrte, és beperelte a lapot. Nem sovány, és kész. (Kalendárium Press)

Ha tetszik, amit csinálunk, szerény hozzájárulásával segítsen lehetővé tenni, hogy folytathassuk. Köszönjük, ha támogat bennünket!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr818382787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása