Válogatott napi évfordulók

2018. február 11. 04:19 - hudobny

Napi könyvajánló. Sötét. A sötét ötven árnyalata Christian szerint

E.L. James: Sötét - A sötét ötven árnyalata Christian Grey szerint

sotet.jpgE L James most új szemszögből közelít a Szürke ötven árnyalatának világához. Az eredeti romantikus történet világszerte több millió olvasót vett le a lábáról.

A perzselően érzéki affér szívszakadással és vádaskodással ér véget, de Christian Grey sehogy sem tudja kiverni a fejéből Anastasia Steele-t. Elhatározza, hogy visszaszerzi, ezért igyekszik elnyomni magában a sötét vágyakat és az uralkodási kényszert, és úgy szeretni Anát, ahogy a nő megkívánja.

Ám a gyerekkorában átélt szörnyűségek még mindig kísértik, Jack Hyde - a simlis főnök - pedig magának akarja megkaparintani Anát. Segíthet-e Dr. Flynn - Christian pszichológusa, egyben bizalmasa -, hogy legyőzze a múlt démonjait? Vagy a csábító Elena és a megszállottan ragaszkodó Leila nyer a végén?

És ha Christian mégis felülkerekedik, és visszaszerzi Anát? Vajon a férfinak, aki ennyire súlyos lelki sérült, lesz-e esélye őt megtartani?

E.L. James

Sötét

A sötét ötven árnyalata Christian szerint

Kiadó: Libri Kiadó

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 694

ISBN: 9789634333005

 

A könyv 3999 helyett 3000 ft-ért kapható egy ide írt üzenettel.

Címkék: könyvajánló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr1913652754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása