Válogatott napi évfordulók

2020. március 22. 06:58 - hudobny

40 éves EÖRDÖGH ALEXA

Március 22-én 40 éves EÖRDÖGH ALEXA énekesnő, színésznő

eordogh_alexa_1.jpgHáromévesen kezdte a szereplést, főként reklámokban szerepelt, s feltűnt a Családi kör című egykori tévésorozatban. De énekelni is szeretett, ezért zenei általános iskolába járt, s bekerült a Magyar Rádió Gyermekkórusába, amellyel már fiatalon bejárta a fél világot, leginkább Japán tetszett neki. Tízévesen a Rock Színház "tagja" lett - persze csak az iskola mellett -, s olyan remek zenés darabokban közreműködött, mint a Nyomorultak és az Evita. Hat évig játszott a társulatban, de - mint általában lenni szokott - országos népszerűségét a tévének köszönheti, játszott ugyanis az Űrgammák című filmsorozatban. Amelyhez Xénia láz-album is készült, s azon Alexa Tiltott szerelem címmel óriási sikerű duettet énekelt Császár Előddel.

eordogh_alexa_2.jpgAkkoriban a dal szólt minden rádióállomáson, gyakran feltűnt a képernyőn, és a két énekes bejárta vele az országot is. A népszerűséget meglovagolva hamar elkészült Alexa szólólemeze is, amelyről kivált a címadó dal, a Helló Mr. Szerelem lett siker, valamint a Forog a világ című nóta, amelyhez Görögországban készült szexis klip. Alexának ugyanis nem csak a hangja elsőrangú, de a külseje is, alig leplezett formás idomait az egyik férfimagazinban is megcsodálhattuk. Erre személyesen csak eordogh_alexa_3.jpgkeveseknek volt lehetősége, mer bár a pletyka egy sor kollégájával összehozta, a híreszteléseknek a fele sem volt igaz.

Nem is lett belőle celeb - nem mintha vágyott volna rá - inkább tanult, közgazdász diplomát szerzett, és most egy bankban dolgozik. Férjhez ment, és párjával ma is együtt vannak. Két gyerekük van, Noel és Mira.(Kalendárium Press)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr1315543162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása