Válogatott napi évfordulók

2024. február 08. 00:08 - hudobny

60 éves SZULÁK ANDREA

2024. február 8-án 60 éves SZULÁK ANDREA énekesnő, színésznő

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb énekes sztárja ő, sikerdarabjai közül legyen elég csak a Hello, Dolly, a Hotel Menthol, a Hegedűs a háztetőn, a Funny Girl, A kaktusz virága vagy a Kánkán című musicalt említeni, amelyek telt házzal mentek esténként. Minden szerepében parádézik, remekül énekel és táncol, s egyéb produkcióival is lenyűgözi a nézőket; a Funny Girl előadása során például tizenhétszer öltözik át a színfalak mögött, ami önmagában is komoly teljesítmény.

Gyakran látni a képernyőn is, vagy vendégnek hívják, vagy műsorvezetőként ő hív vendégeket, szereti mindenki. Pedig - ahogy manapság mondani szokás - nem egy trendi alkat -, ennek ellenére - vagy éppen ezért - pár éve ő lett az év legnőiesebb nője. Szereti is, ha megfordulnak utána a férfiak, és azzal is tisztában van, hogy a forgolódás nem a hírességnek, hanem a nőnek szól, hiszen az éhes férfitekintetek külföldön sem maradnak el.

Alkatával teljes mértékben ki van békülve - joggal -, sportolni nincs ideje és kedve, fogyókúrával nem sanyargatja magát, mindössze a rendszeres masszázst nem mulasztja el. Amint mondja: "erőteljes aurájú nőszemély vagyok, akiről a pasiknak elsősorban az ágy jut az eszébe". (Kalendárium Press)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr10018320731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása