Válogatott napi évfordulók

2024. február 21. 00:08 - hudobny

45 éves JENNIFER LOVE HEWITT

2024. február 21-én 45 éves JENNIFER LOVE HEWITT amerikai színésznő

Még csecsemő volt, amikor szülei elváltak, ennek ellenére szép gyermekkora volt, a Love nevet édesanyja biggyesztette két eredetije közé - de barátai máig így hívják. Már tizenévesen énekelt és táncolt, s korán megismerte a színpad világát is. Texasban azonban nem nagyon nyílt lehetősége a továbblépésre, ezért anyukája Kaliforniába költözött vele, ahol aztán gyorsan fel is fedezték. Előbb egy Disney-sorozatban szerepelt, majd táncos lett, sőt, saját könnyűzenei albuma is megjelent.

Színésznőként 1992-ben egy gyerekfilmben debütált, rá öt évre tört be a filmvilág élvonalába, újabb egy év után pedig egy tekintélyes amerikai filmes szaklap őt választotta meg az év legjobb fiatal színésznőjének. Híres mozija a Lakat alatt, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron - valamint a film folytatása -, az Óvszerháború, a Szívtiprók és A szmokinger. Közben több nagylemeze is megjelent, sőt, kitanulta az újságíró mesterséget is. Egyébként is sok minden érdekli, verseket ír, porcelánt fest, és különleges hobbija, hogy XVII. századi porcelán puttó-figurákat gyűjt. De csak a forgatási szünetekben, mert munkával bőven el van látva, pedig nem igazán filmsztár alkat, még 160 centire se nőtt.

Kebleiről viszont csak szépeket mondhatunk, bár a sajtó egy időben sokat foglalkozott méreteivel, és többen felvetették, hogy talán némi szilikon is domborodik a dekoltázsában. Jennifer előbb "Szilikonmentes" feliratú pólókkal próbálta eloszlatni a homályt, majd elunta a találgatásokat; felkért egy ismert újságírónőt, hogy saját szemével és kezével győződjön meg a meztelen igazságról. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr3118330245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása