Válogatott napi évfordulók

2024. április 28. 00:17 - hudobny

50 éves PENELOPE CRUZ

2024. április 28-án 50 éves PENELOPE CRUZ spanyol színésznő

Amikor pár éve felállították viaszszobrát Madame Tussaud híres londoni panoptikumában, egy lap figyelmeztette az intézmény vezetőit: "Csak arra kell nagyon vigyázni, hogy a szobrát kellő távolságra tegyék a férfi színészek figuráitól" - s ez jól mutatja, milyen a híre.

Nos, a hálószobatitkokkal a sztárok esetében óvatosnak kell lenni, az azonban bizonyos, hogy kedveseinek listája meglehetősen terjedelmes. Éppencsak csipegetve a múltjából: áldozatául esett Johnny Depp, majd Matt Damont csábította el Winona Rydertől, Nicolas Cage-t pedig a Corelli kapitány mandolinja című film felvételei során szerette el Patricia Arquette-től. Nem utolsó sorban pedig ő tette tönkre Tom Cruise házasságát Nicole Kidmannel.

Csodával határos, hogy ennyi kavarás közben van ideje filmezni, mindenesetre az Eleven hús, a Mindent anyámról, A meztelen Maya, a Vanília égbolt, a Corelli kapitány mandolinja, a Betépve, a Gothika, a Szahara, a Volver és a Las Bandidas csak elkészült. De Hollywoodban mindezek ellenére sem vették komolyan, amit Penelope egyre hangosabban nehezményezett, az ismerősei szerint is "ambíciózus"-nak jellemzett Penelopét leginkább az bosszantotta, hogy Tom Cruise exneje, Nicole Kidman valóságos szupersztár lett, őt pedig az egyik bulvárlap egyszerűen luxusprostinak titulálta.

Ami azért talán túlzás, mert a látszat ellenére érző szív dobog formás keblei mögött, első hollywoodi gázsiját például Teréz anya kalkuttai szeretet-otthonának ajándékozta. Elvállalta a szereplést egy jótékonysági lemezen is, ami derék dolog, csak ne énekelt volna... 2009-ben változott meg a helyzet, egyrészt a Vicky Cristina Barcelona című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, és a párját is megtalálta kollégája, Javier Bardem személyében. Egy fiúk és egy lányuk van. (Kalendárium Press)

Ha tetszik, amit csinálunk, szerény hozzájárulásával segítsen lehetővé tenni, hogy folytathassuk. Köszönjük, ha támogat bennünket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr8718391671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása