Válogatott napi évfordulók

2024. szeptember 08. 00:17 - hudobny

45 éves PINK

2024. szeptember 8-án 45 éves PINK amerikai popénekesnő

Első látásra feltételezhető róla, hogy már zsenge gyermekkorában kitűnt a társai közül, s ez így igaz. A suliban nagyon sok gondja volt, mert például arra hivatkozva, hogy ő popsztár, nem volt hajlandó holmi házifeladatokkal bajlódni, állandóan a kicsapás szélén állt. Sokat elmond, hogy későbbi művészneve iskolai becenevéből a "She's pink"-ből származik, egy iskolai kiránduláson ugyanis egy srác mindenki szeme láttára lehúzta róla a nadrágot.

De nem is sokat járt iskolába, legszívesebben a környékbeli fiúkkal lógott, 16 évesen pedig szabályos hajléktalan lett, mert az anyja kitette a szűrét otthonról. Áruházi lopásokból tartotta fenn magát, betörésért még le is tartóztatták. A showbiznisz mentette meg a zülléstől, került valahonnan egy jótét lélek, aki beindította a karrierjét. Kezdetben a Basic Instinct és a Choice együttes mögött vokálozott, majd kiadta első önálló albumát, s karrierje akkor kapott lendületet, amikor Christina Aguilera, Kim és Mya társaságában bekerült abba a négyesbe, amely a Lady Marmalade című régi slágert újra feldolgozva kirobbanó sikerré tette világszerte. Ennek köszönhetően azóta abszolút a csúcson van, világsikerű dalait felsorolni is lehetetlen. Súlyos dollármilliókat keresett velük, rajta van a leggazdagabb sztárok harmincas listán, pedig ott nagy pénzekről beszélünk.

Pedig különben nem nagyon érdekli a hatalmas vagyon, már persze ha van és biztosítja még manapság is kissé féktelen életvitelét. Imád bulizni, és saját bevallása szerint is szexfüggő, még a kutyáját is Fuckernek hívják. Lazára veszi a figurát, mikor egyszer a szakmai jövőjéről kérdezte egy újságíró, nem is értette a kérdést: "nem érdekel az egész, ha nem megy, nyitok egy bárt egy kis szigeten, jól berúgunk, aztán kezdődhet az orgia". (Kalendárium Press)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr918486477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása