Válogatott napi évfordulók

2024. október 02. 00:04 - hudobny

70 éves LORRAINE BRACCO

2024. október 2-án 70 éves LORRAINE BRACCO amerikai színésznő

Nálunk leginkább a Maffiózók című filmsorozatból ismert, Jennifer Melfi pszichológusnőt játssza. Aki nem csak okos, de nagyon csinos is, állandóan falatnyi szoknyákban ülve, szép, hosszú lábait csábosan keresztbe vetve faggatja szegény Tony Sopranót, aki el is akarta csábítani egyszer, de nem sikerült neki.

A sminkeseknek nem kellett sokat dolgozniuk rajta, Lorraine fiatalon Jean-Paul Gaultier modellje volt Párizsban, és néhány pajzán képére most is rábukkanhatunk a világhálón. Színészi karrierjét viszont a maffiának köszönheti, no nem, az előbb említett Maffiózóknak, amely ugyan leghíresebb produkciója, ám nem az első. Martin Scorsese híres maffia-filmjében, a Nagymenőkben tűnt fel, s olyan nagyszerű alakítást nyújtott, hogy Oscar-díjra is jelölték érte. Azt követően számos remek mozifilm következett, a Farkangyal, a Vérvörös rúzsnyomok, a Medicine Man és az Egy kosaras naplója, majd jött a Maffiózók, ami kivételesen nagy siker lett.

A népszerűség még őt is összezavarta egy kicsit, a magánélete nagyon megsínylette, elvált a férjétől, és a Maffiózók pszichológusa maga is lelkigondozásra szorult. Egyébként is mozgalmas életet élt, gyakran kimaradozott éjszkára. Egyébként két gyereke van - az egyik a híres színésztől, Harvey Keiteltől. Újabban jól van, s az intelligenciája is meglenne hozzá, hogy ne pusztítsa önmagát. Három nyelven beszél, szereti a könnyűzenét, és modern amerikai drámákat olvas. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr6218496672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása