Válogatott napi évfordulók

2024. október 03. 00:12 - hudobny

55 éves GWEN STEFANI

2024. október 3-án 55 éves GWEN STEFANI amerikai popénekesnő

A csinos popsztár a No Doubt együttes frontleánya,  de  nem éri be ennyivel, ezer más dolgot is csinál. Énekel például szólóban, és a filmszínésznői karriert is megcélozta. A No Doubt-ról azért említsük meg, hogy számos slágerlistás dalt termelt már, legyen elég csak a Don't Speak, a Just A Girl és a Hey Baby című nótákat említeni. A filmezésre nem kisebb tekintély, mint Martin Scorsese kérte fel, rábízta ugyanis az öt Oscar-díjat nyert Aviátor című filmben a legendás színésznő, Jean Harlow szerepét.

Neki való volt, hiszen csakúgy mint elődje, ő se mindennapi figura, például nem csak klipjeiben öltözködik meglehetősen extrém módon, de így jár az utcán is, stílusának követését csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Még a minden furcsaságot kiszolgálni képes Hollywood se mindig tud lépést tartani vele, ezért Gwen felcsapott divattervezőnek, és maga találja ki ruháit. Egyedi ízléséért egyébként a nagymamáját okolja, aki az egész családot ellátta maga varrta ruhákkal. "Az iskolában és a bandában is mindig magam készítettem ruháimat - mondta egyszer -, nagyon szerettem a fűző-szerű hosszított derekú ruhákat, rövid szoknyával. Alsóneműnek boxer shortot, kockás harisnyát és Martens bakancsot viseltem".

Gwen különben pár éve menyasszonyi ruhák tervezésébe fogott, első selyem ruhakölteményét, spagetti-pánt és uszály egészítette ki. A ruhát barátnője, Mieke Binzer avatta fel, aki abban esküdött örök hűséget a banda gitárosának, Tom Dumontnak. Gwen csak azt bánta, hogy későn jutott eszébe, saját esküvőjére - 2002-ben Gavin Rossdale-lel - még mással varratott. Igaz, a három gyerek ellenére el is váltak. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maievforduloink.blog.hu/api/trackback/id/tr6318497574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Válogatott napi évfordulók
süti beállítások módosítása